maandag 29 april 2013

A fresh new life


Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad zeg! Lekker een weekje naar de Ardennen met de familie, we hebben zulk mooi weer gehad, echt niet te geloven. Hierdoor lekker veel buiten geweest, gewandeld, stadje bezocht en nog wat toeristische trekpleisters. Verder relaxen bij ons geweldige huisje met een geweldige tuin met prachtig uitzicht! Kortom genoten.

Thuis heb ik nog een paar daagjes vrij (hoef pas donderdag te werken!). Niet veel bijzonders te doen maar gewoon verder relaxen enzo. En natuurlijk weer eens een beetje scrappen! Ik ben deze keer bezig geweest met twee challenges. Een sketch van Sketchbook365 en het woord van One Little Word " Fresh". Ben er geloof ik zelf wel tevreden mee, ben benieuwd wat jullie vinden!En om af te sluiten nog een impressie van de vakantie!vrijdag 19 april 2013

My belly was your home


Goedemorgen! Nog even de kans om te bloggen voordat we op vakantie gaan. Peter wilde dolgraag de auto inpakken en ik mocht hem niet storen dus dan doe ik dat niet ;-) Hihi. Gisteren nog even heerlijk zitten knutselen. Het was lang geleden dat ik een LO heb gemaakt en het was weer heerlijk om te doen!


woensdag 17 april 2013

Project Life week 14 en 15Vakantie! We hebben vakantie! Ow wat heb ik daar zin in zeg. Even twee weken geen werk en alleen maar tijd voor mijn mannen. Heerlijk! Gelukkig is Ferron aan de beterende hand, zoals je wellicht op Facebook hebt gelezen was hij echt heel erg ziek. Dus ik ben zondag naar de huisartsenpost met hem geweest en hij heeft anti-biotica gehad. Ik ben daar helemaal niet zo van maar hij was echt zo slecht dat ik hem er niet zo snel op eigen kracht bovenop zag komen. Dus dan maar dit, en het slaat gelukkig aan dus hij is al stukken beter. Al lag hij vanmorgen weer snel op bed dus hij zal toch nog wat extra slaap kunnen gebruiken.

Dat gaf mij tijd om mijn Project Life weer even bij te werken. Dus die foto's kan je hier zien! De lente spat er vanaf he? Lekker om weer wat meer naar buiten te kunnen!