zondag 28 februari 2010

Uitdaging Nicole en Create4Fun Challenge


Nicole heeft echt een gave uitdaging op haar blog gezet. Een jongenskaart maken met de Freebie van Dustin Pike, een draakje. En daarbij ook letten op de schaduws, van linksonder naar rechtsboven. Ik maak bijna nooit jongenskaarten, maar ik heb toch superveel lol gehad met deze kaart. En ik moet eerlijk zeggen dat ik hem best aardig vindt. En het is weer een Easel-kaart geworden. Ik vind dat toch wel zulke leuke kaarten. Ik weet echter niet welk papier ik heb gebruikt want dit kwam uit mijn restjes bak. Rondom de afdruk heb ik nog een randje gemaakt met Distress Ink, Peeled Paint. De label waar Proficiat opstaat is gemaakt met mijn Cricut, Storybook Cartridge. De Copic Ciao markers waar ik mee gekleurd heb staan onder op de foto. Bedankt voor het kijken! Enne Nicole ik hoop natuurlijk dat je het iets vindt.... Ow en ik zou het bijna vergeten ik heb de sketch gebruikt van Create4Fun challenge blog.


zaterdag 27 februari 2010

True Love - Scrappassion Challenge Blog


Hier dan nog op de valreep mijn inzending voor Scrappassion Challenge Blog. De uitdaging was deze maand om een LO te liften. De originele LO is echt geweldig dus echt een uitdaging dus. En dit is het geworden. Ik heb voor deze LO de februari kit van ScrapClub gebruikt, verder rub-ons van BasicGrey en de roosjes vindt ikzelf echt geweldig. Deze komen van Hobbytijd vandaan. Ben zo blij dat we eindelijk eens een echte hobbywinkel in de buurt hebben. Ook wel erg gevaarlijk hoor, je koopt altijd teveel.

zondag 21 februari 2010

Fairy Princess

Nou helaas was het niet een al te productieve dag wat betreft scrappen. Maar wel wat betreft huishoudelijke dingen! Ik heb lekker wasjes gedraaid, wat dingen gekookt voor in de vriezer (makkelijk als we gewerkt hebben en geen tijd om te koken). Maar goed uiteindelijk toch een kaartje gemaakt met de Digi van Karen's Doodles, Fairy Princess. Echt een superschattig plaatje! Ze heeft alleen ietsje te lang onder de zonnebank gelegen (foutje), maar de rest was zo goed gelukt dat ik het zonde vondt om er niets mee te doen.


Ik heb het papier uit de ScrapClub kit van februari gebruikt. Sweet love van Little Yellow Bicycle en U R Pretty van Nikki Sivils. Verder ook de embelishements uit die kit. Zoals je kunt zien is het een Easel kaart geworden. Ik vind dat echt een geweldige kaart, chique.....Verder wat stickels om wat glitter toe te voegen. Hierbij nog wat ingezoomde foto's:


zaterdag 20 februari 2010

Enjoy the moment


Ik vind de digistamps van Karen's Doodles dus echt helemaal geweldig! Ik heb er al best veel gekocht. Ik ben echt van plan om van het weekend er weer eens lekker tegen aan te gaan met kaarten maken en scrappen. Met het volgende kaartje was ik van de week al begonnen maar vanmiddag afgemaakt. Ik heb dus een Digistamp gebruikt van Karen's Doodles, Time for tea. Echt helemaal schattig. Ik heb het papier van October Afternoon gebruikt, Farm Fresh. Echt onwijs leuk papier! Ik heb het gekocht bij MadeByMaly.  Ow ja en deze keer geen copcis maar derwent potloden, was weer even wennen maar is toch ook erg leuk!

Nog meer blogcandy!

Ik ben er gek op, blog candy's. Ik heb nog nooit iets gewonnen maar dat maakt niet uit. Bunny-Zoe's blog bestaat 2 jaar en daarom geeft ze een candy weg:


En op haar blog staat weer een link naar Maria's studio, die maar liefst drie prijzen weg geeft!

donderdag 18 februari 2010

Candy bij Pink Gem

Ik weer een leuke blog gevonden die ik met veel plezier ga volgen en ze geeft nog een candy weg ook! De blog heet Pink Gem.

zondag 14 februari 2010

Leven blazen in mijn blog

Ik heb besloten dat het weer eens tijd wordt om te bloggen. Ik lees namelijk steeds meer blogs, vindt het geweldig om te lezen en inspiratie op te doen. Daarom dacht ik, mijn blog moet ook weer gaan leven. Ik heb de LO een beetje veranderd (niet echt spannend nog maar ik heb geen idee hoe ik dat moet doen. Mijn linkjes zijn allemaal geupdated dus ik ben klaar voor de start!

Ik laat jullie achter met een LO die ik laatst gemaakt heb van mijn schatje in de sneeuw. Ik ben zelf erg blij met het resultaat!