zaterdag 11 december 2010

Ik ben er nog hoor!Heej Allemaal! Ik ben er nog hoor! Heb ook best veel geknutseld deze week maar kan bijna niets laten zien. Sorry. Ik heb mijn Secret Santa afgemaakt en diverse ATC's voor swaps. Dus daar moeten jullie nog even op wachten. Maar ik heb ook nog kerstkaartjes zitten maken. Ik was het niet van plan dit jaar maar omdat ik weet dat er echt wel mensen zijn die het heel erg geweldig vinden om een zelfgemaakte kaart te krijgen. En ik was geinspireerd door mijn ATC's van vorige week. Dus ik heb een serie zitten maken. Hierbij de foto's:
Heej everybody! I'm still here! I did a lot of scrapping this week but unfortunatly I can not show everything, so you'll have to wait. Sorry! I made my Secret Santa and some ATC's for swaps. But I made some christmas cards as well. Did not plan to do them. But inspired by my last ATC's I decided to make some and this is the result!

10 opmerkingen:

Monique/bloem zei

Jeetje wat gaaf zeg! Super mooie kaarten, vooral de blauwe seasons greetings is mijn favoriet!

Dora zei

Ik vind ze werkelijk schitterend!

Yvonne zei

Mooie kaartjes, de blauwe zijn ook mijn favoriet.
Het is zo'n leuke stempel serie.

Cards by Jol zei

wauw, het ziet er allemaal prachtig uit.

groetjes jolande

Jolara zei

wat een plaatjes ! Groetjes Joyce

Hanneke zei

Ze zijn weer prachtig Gwendolyn!!!

Heidie zei

wat een schitterende kaart heb je gemaakt.

groetjes Heidie

martina's kaartjes zei

jij hebt inderdaad niet stilgezeten ! mooi zijn ze. voorkeur gaat uit naar de blauwe reeks ! supergedaan ! bedankt voor de inspiratie, zou kunnen dat ik er ook mee aan de slag ga, leuk !
groetjes, martina
x

Maja60 zei

Ze zijn inderdaad prachtig je kaarten. Vooral de blauwe vind ik mooi, de kerstboom op de laatste kaart is gewoon schitterend.....

Tessa Tegendraads zei

Wow.... wat een mooie kaartjes!! Hierdoor krijg ik gelijk zin om zelf aan de slag te gaan... geweldig stijltje!

xx Tesa