vrijdag 1 april 2011

Nieuwe Challenge bij Scrappassion
Het is weer de eerste van de maand dus tijd voor een nieuwe challenge! Deze keer is het de bedoeling dat je een mini-boekje maakt van minimaal 5 pagina's (inclusief kaft). En dit was echt een challenge voor mij! Ik maak eigenlijk nooit mini-boekjes, heb er gewoon niet zoveel mee. Maar goed ik heb mezelf uitgedaagd en ik heb een mini gemaakt. Speciaal voor de familie in Zuid-Afrika die ontzettend veel voor ons hebben gedaan toen we daar waren. Om ze te bedankt heb ik het boekje dus daar heen gestuurd.

Er is natuurlijk weer wat te winnen, kijk voor de details op Scrappassion. Ow ja en voor de Nederlandse volgers, er is natuurlijk in oktober een geweldig evenemt in het kader van Pink Ribbon. Check voor de details DEZE website.
It is the first day of a new month, so it is time for a new challenge. This time we want you to make a mini-book with at least 5 pages (including the front and back). And this was a real challenge for me. I don't really like to make mini-books but I challenged myself and made a mini for my family in South-Africa. To thank them for eveything they have done for us when we visited them. Want to see what the other girls made, check out Scrappassion.

5 opmerkingen:

Nicky zei

superleuk boekje! en wat goed van jou dat je het event nog even aanhaalt!!!

Ilonka zei

super boekje! leuk dat het het opgestuurd hebt! zullen ze vast heel gaaf gevonden hebben! xxx

Hanneke zei

Jammer dat je het niet vaker doet, deze is nameljk errug leuk!! Zijn ze vast blij mee!!

Maja60 zei

Prachtig boekje geworden! Leuk dat je het cadeau hebt gegeven aan je familie in Zuid Afrika!

Ria zei

het boekje is een prachtige herinnering geworden voor de familie in SA! Ik vind het een heel leuk boekje geworden Gwen!! Vrolijk!!