zondag 19 februari 2012

Project Life week 5 en 6


Jaja, daar ben ik weer eventjes! Het gaat hier prima! Het is natuurlijk allemaal erg wennen aan het nieuwe ritme en het nieuwe leventje in ons leven. Maar het is ook volop genieten! We raken steeds beter op elkaar ingespeeld en leren elkaar steeds beter kennen! Gelukkig groeit Ferron nu ook goed want dat was eventjes niet het geval. Ik heb geprobeerd borstvoeding te geven maar na twee weken bleek Ferron niet aan te komen, dus nu zijn we overgestapt op flesvoeding. En nu doet ie het super! Ik moet wel zeggen dat ik het best lastig vond om te stoppen, maar het is nu echt genieten. Om te zien dat Peter lekker de fles kan geven, maar natuurlijk ook dat Ferron goed groeit!

Scrappen komt nog niet helemaal van de grond maar ik ben wel lekker bezig geweest met Project Life. Ik ben weer helemaal bij! Alleen week 7 kon ik niet op de foto zetten omdat het nu donker is. Dus dat doe ik morgen. Voor nu laat ik dus week 5 en 6 zien.... Enne ik kan het dus niet bij 1 pagina per week houden. Ik maak momenteel echt zoveel foto's! Hihi.....

 
Ow en de eerste pagina van mijn Project Life is nu ook af!

 
Enne omdat ik er zelf niet genoeg van kan krijgen laat ik nog twee foto's zien de we vandaag hebben gemaakt met Ferron!


9 opmerkingen:

Mariska W. zei

Heel mooi geworden Gwendolyn !! en niet bij een pagina kan ik me heel goed voorstellen.. je hebt ook heel wat te delen nu.
wat is het een mooi mannetje zeg !!

Monique zei

Gwendolyn, wat een onzettend lief kereltje.... wat een lekker jochie (pas maar op later!)
En je PL pagina's zijn ook erg leuk (wat wil je ook met zo'n onderwerp ;-)) Die foto met zijn geboortedatum in de sneeuw en de schoentjes is erg origineel!
Geniet van deze tijd!

♥ Jann-Will ♥ zei

Jee wat heb je al veel gedaan, zooo leuk,
wat een heerlijk mannetje!

Groetjes Wilma

Monique/bloem zei

Knap hoor dat je al zoveel hebt gescrapt! Leuk om te lezen dat het goed gaat met jullie, je pagina's zijn echt leuk. Die foto met De naam en datum in de sneeuw vindt ik zo gaaf!
Geniet maar lekker van dit prachtige ventje!

Juisie zei

Wat supermooi gedaan, je hebt echt een hele mooie scrap-stijl en je foto's zijn helemaal geweldig. Maar ja, wat wil je met zo'n lief klein mannetje als scrap-onderwerp! mooi gedaan, groetjes Joyce

Dora zei

Meid wat een schitterende nieuwe pagina's voor je boek, schitterende foto's ook!

Nadine zei

Wat ziet dat er te gek uit! Echt super mooi. En jij met die kleine, je straalt! Geniet lekker!

Tamara zei

wat raar dat je nu meer foto's maakt.. nee hoor.. helemaal logisch natuurlijk :D mooie week overizchten geworden!! en wat een prachtig kindje is het toch.. geniet lekker meis.. xx

Tineke zei

Wat goed dat je dat nu zo bijhoudt. Dat zal lang niet altijd meevallen, want volgens mij moet je echt weer een dagritme krijgen met zo'n kleintje. Erg mooi wordt het.