woensdag 10 oktober 2012

Heel veel Project Life
Eindelijk! Daar ben ik dan weer eens. Sorry, had een beetje veel andere dingen aan mijn hoofd waardoor bloggen er even niet van kwam. Ik heb wel heel braaf elke week mijn Project Life bijgewerkt dus dat is wel fijn! Heb nu dus ook veel te laten zien!

Hier gaat trouwens alles super. Ferron heeft ontdekt dat hij ook kan staan! Dat is dus nu zijn favoriete ding, hij kijkt dan heel trots in het rond. Verder heeft hij nu een tandje! Niet echt last van gehad. Verder heel druk met het knopen van mijn doeken, zo fijn om hem te dragen! Zoals je ook in de pagina's van mijn Project Life kan zien.

We hebben inmiddels twee weekjes vakantie gehad, lekker thuis geweest. Eerste week waren we vrijwilliger bij Film by the Sea en de tweede week gewoon thuis. Heerlijk. We willen toch nog even weg dus over vier weken al weer vakantie! En dan gaan we naar Center Parcs! 

Genoeg gepraat, nu snel de foto's van mijn Project Life!


1 opmerking:

Dora zei

Ze zijn allemaal weer zo enorm leuk, en ik blijf het knap vinden dat je het allemaal zo goed bijhoudt, ik wil het in januari dan ook zeker op mijn gemak bekijken!