dinsdag 28 september 2010

Jonassen

Daar ben ik eindelijk weer eens! Ik heb het echt zo waanzinnig druk op het moment, en daar bovenop voel ik me niet 100% op het moment. Veel gescrapt wordt er thuis niet. Afgelopen weekend heb ik wel lekker gescrapt! Ik had Scrappassion Meet, supergeweldig was het! Ik heb het team voor het eerst ontmoet en het zijn geweldige meiden, allemaal, stuk voor stuk! Dit was voor mij de allereerste keer dat ik buitenhuis en met andere heb gescrapt maar ik vondt het top! Ik zou zo weer gaan! Kijk een hoe gezellig:


Dit is een LO waar ik zaterdag een beginnetje mee heb gemaakt. Het gaat over iets typisch zeeuws, ringrijden, op een knol zonder zadel ringen steken. In eerste instantie 30 ringen van dezelfde grootte. Als er aan het eind meerdere rijders zijn die 30 van de 30 hebben gestoken wordt de ring steeds kleiner gemaakt, last man of woman standing wint, mooie traditie! Aan het eind wordt de winnaar gejonassed (is dat een woord?). Ik heb gebruikt gemaakt van de September Challenge van Scrappers Challenge Blog.Sorry this time no translation, I'm too tired and sick.... And it is difficult to translate because it is about a typical "Zeeuws" tradition, there is a google translate button on the right side. Again I'm sorry....

3 opmerkingen:

Ria zei

hele leuke lo Gwen!!! Ik ken dat wel, ringrijden en jonassen :D

Nicky zei

hartstikke leuke lo!
ik kende het niet hoor, het jonassen, wel een erg leuke naam. en ik heb met je meegenoten van t weekend! beterschap hoor, hoop dat je snel beter voelt!

Hanneke zei

ik hoop dat je je ondertussen alweer wat beter voelt!!! Wat was het leuk he!! En wat een mooie lo heb je gemaakt, heb ik geloof ik even gemist, ik heb alleen je eerste werkstuk gezien!!!