woensdag 1 september 2010

September Challenge bij Scrappassion
Het is weer de eerste van september en dus tijd voor de voor de nieuwe challenge van Scrappassion en hij is leuk! Scrappassion bestaat al weer twee jaar en is dus voor het thema "2" gekozen. Het is dus de bedoeling dat je het getal "2" op je project verwerkt. Dit mag in woorden en in getallen! En omdat het jubileum maand is, is het natuurlijk extra feestelijk! Er zijn extra prijzen te winnen, niet alleen de nummer 1 wint iets, maar ook de nummer 2! En er is meer, maar voor die details ga snel naar de Blog van Scrappassion!

Dan laat ik jullie achter met mijn LO, ik heb als thema het WK genomen, waar we tweedes zijn geworden. Jammer maar we hebben een geweldige tijd gehad, het was elke wedstrijd weer feest! Een BBQ of gewoon een feestje, echt heel erg leuk. We kijken nu al uit naar het EK 2012! Ik heb op de LO gebruik gemaakt van de Juli ScrapClub Kit, de bloemen zijn zelf gemaakt! Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met deze geweldige challenge met meer dan geweldige prijzen!


It is the 1st of September so time for a new challenge at Scrappassion. And it is a special one! The Scrappassion Blog is celebrating their 2 year aniversary! So the challenge is to use the number "2" on your project. Because we are celebrating there are more prices then usual! First place and second place will receive a price! And there is more, for details check the Scrappassion Blog!

Here is the LO I made, I used the World Cup 2010, our team lost the finals and were second. There is the number two. We had a blast! Every game we had a BBQ, a party! So we lost the finals, but it was great, we are looking forward the the games in 2012. For this LO I used the Juli Kit from Scrapclub. I hope all of your will join the fun!

3 opmerkingen:

Liesbeth zei

Hey Gwendolyn, ik vind je uitwerking helemaal leuk. Leuk bedacht zo die "2"!

groetjes Liesbeth

Jolara zei

ontzettend gaaf geworden ! Liefs joyce

Ria zei

ik vond je titel werkelijk hilarisch...2 is ook niet slecht ;) maar je layout is geweldig!!xx