zondag 25 maart 2012

Project Life week 12


Vanmorgen was het buiten nog maar grijs en grauw. Ideaal weer dus om Project Life bij te werken dus dat heb ik vanmorgen lekker zitten doen. Niet een hele bijzondere week maar toch weer stiekem veel foto's. Waaronder foto's van de lachjes van Ferron die steeds vaker te zien zijn, voor het eerst slapen in het grote ledikant. Maar bijvoorbeeld ook de terugkomdag van de yoga. Leuk om alle beebjes te zien!

Ik wens jullie nog een fijne zondag!


7 opmerkingen:

Mariska W. zei

Ziet er weer heel leuk uit Gwendolyn.. vind het alleen altijd zo jammer dat ik het niet wat groter kan bekijken. Vind ik altijd zo leuk !

NicoleJ zei

ook deze week ziet er weer geweldig uit!

Tamara zei

leuke week geworden!! lieve foto's :) met een klein mannetje (of straks natuurlijk wat ouder) is het wel erg leuk zo'n pl te delen voor later :) xx Tamara

M@rjan zei

Hier was het mooi weer! Maar je hebt de tijd goed besteed, wat een mooie pagina's met die heerlijke foto's van dat kleine mannetje.

Groetjes, Marjan

Marit zei

Aah... dus jij bent ook al met Project life bezig?! Ik zie vele pagina's voorbijkomen op allerlei blogs, maar jouw pagina springt er wel uit hoor, met die schattige foto's! Geweldig!!

Sandra zei

Wow je week ziet er weer geweldig uit!

Miranda zei

Ziet er super gaaf uit!!!!