zondag 6 mei 2012

Project Life week 18Heej Allemaal! Jaja, mijn laatste dagje verlof is al weer bijna ten einde. Morgen begint het echte leven weer en mag ik weer gaan werken. Ik zeg mag omdat het ook echt zo voelt, heb er veel zin in! Ik begin natuurlijk gelijk in mijn nieuwe functie. Wel spannend dus maar ook erg uitdagend. Om de werkweek goed te starten heb ik vandaag weer netjes de afgelopen week verwerkt in mijn Project Life. Dus ik ben weer helemaal bij. Ik heb nog heel veel meer dingetjes om te laten zien maar dat zal ik van de week doen. Hoogst waarschijnlijk zal ik de komende tijd wel minder scraptijd hebben.En om ook eens wat anders te laten zien, ik ben weer lekker aan het lezen. Ik ben momenteel in het volgende boek bezig:


Oskar Schell is uitvinder, sieradenontwerper, amateur-entomoloog, francofiel, slagwerker, verwoed schrijver van fanmail, pacifist, archeolooog van Central Park, romanticus, Groot Ontdekkingsreiziger, juwelier, acteur (Yorick in de schoolvoorstelling van Hamlet), inconsequent veganist, verzamelaar van: zeldzame munten, vlinders die een natuurlijke dood zijn gestorven, Beatles-spullen, miniatuurcactussen en halfedelstenen. Hij is negen jaar.
Oskar heeft zijn vader verloren bij de aanslagen op het WTC in New York. In zijn vaders kledingkast vindt Oskar een vaas, en wanneer hij die per ongeluk laat vallen ontdekt hij een vreemd uitziende sleutel. Dan begint de jonge Oskar een zoektocht die hem door de stad New York zal voeren, in een poging betekenis te geven aan de zinloze dood van zijn vader.

3 opmerkingen:

Nadine zei

Het ziet er weer goed uit in de PL van jou! Werkze van de week!

Miranda zei

Ziet er super uit!!! Wat gaat de tijd snel zeg!
Succes morgen!

Peet zei

Je scrappagina's zien er goed uit. Hoe bevalt het werken weer?