zondag 13 mei 2012

Project Life week 19


Ja hoor, mijn eerste week werken zit er weer op! En het was pittig, hihi, gelijk vier dagen werken. Na vier maanden eruit te zijn geweest is het behoorlijk zwaar om weer 8 uur per dag achter de pc te zitten. Daarnaast was het ook voornamelijk nog bijlezen en nog niet zoveel doen. Dat maakt het ook wel energieslurpend. Maar goed, we hebben van het weekend lekker kunnen bijtanken. Gisteren relaxed dagje met de laatste les babymassage, even de stad in en 's avonds uit eten met vrienden. Erg gezellig. En vandaag natuurlijk moederdag. Heb nog een lief lijstje gekregen voor op mijn bureau op mijn werk. Ow ja en Ferron heeft van de week weer zijn prikken gehad, hij deed het super, maar had er wel twee dagen stevig last van. En hij weegt nu 6330 gram met 60,5 cm!

Vandaag lekker de tijd genomen om Project Life van afgelopen week weer bij te werken en dat is gelukt! Dus bij deze het resultaat en natuurlijk een tweetal foto's van mijn mannetje!
3 opmerkingen:

Nadine zei

Knap dat je het allemaal zo goed bij houdt! Ziet er weer super uit, net als dat lieve jochie van je!

Fia zei

Vind het heel mooi best veel werk knap dat je het vol houd...
Wat is je mannetje al gegroeid een lieffie hoor..

groetjes Fia

Tineke zei

Best wel heftig zo inene weer werken. Knap dat je even goed je PL van de afgelopen week heb gemaakt. Petje af hoor. Het ziet er weer prachtig uit en wat een lieve foto van je mannetje.