dinsdag 1 februari 2011

Een nieuwe challenge bij ScrappassionHet is weer de eerste van de nieuwe maand en het is dus weer tijd voor een geweldige nieuwe uitdaging bij Scrappassion. De maand is de uitdaging om een pot te scrappen, het maakt niet uit voor pot, een grote, een kleine of wat je er doet. Dus alles staat open. Kijk maar eens op Scrappassion om de geweldige variatie te zien, ieder design member heeft er echt een eigen draai aan gegeven. En hierbij mijn potjes.... Iets anders dan anders maar had eens zin om helemaal vintage te gaan!


It is the first of the month so it is time for an amazing new challenge at Scrappassion. We challenge you to scrap a jar! You can do anything you want, a big jar, a small jar, put somehting in the jar. The possibilities are endless!!! Check the Scrappassion blog to see what every design member did! And these are my jars, something else then you would expect from me, really vintage! 


7 opmerkingen:

Ria zei

nou vintage ligt jou ook prima Gwendolyn!!!! helemaal top!!x

Dora zei

Holie...jij kan echt wel vintage scrappen, super joh!

Hanneke zei

Ze zijn echt zo leuk Gwendolyn!! Niet zo aan jezelf twijfelen hoor!!!

Ilonka zei

ze zijn hartstikke gaaf! ben 'dr verliefd op! ze zijn super vintage! xxx

Michelle H. zei

Very pretty!!
Love the flowers!
Love it!!

Nicky zei

ubergaaf hoor, je potjes!!!! helemaal vintage, zie je wel dat jij t ook kan, en goed ook!

Maja60 zei

Ik had het al een keer gezegt, ik vind ze erg leuk! Ze hebben een mooie vintage uitsraling gekregen door de poezieplaatjes en de roosjes. Top!!!