dinsdag 1 februari 2011

Eindelijk mag het gezegd worden!

Want al maanden zijn we hiermee bezig, het organiseren van een EVENT enkel en alleen voor een ontzettend goed doel:

Op zondag 2 oktober is er een dag speciaal in het teken hiervoor. Jullie als scrappers kunnen je heerlijk vermaken met een door jouw gekozen workshop, make and take, en nog heerlijk winkelen op de locatie ook, want we hebben maar liefst 2 geweldige winkels bereid gevonden dit goede doel en ons te steunen. The Scrapbook Company en Love Scrapping zullen daar met een zeer goed gevulde kraam daar staan om de nieuwste dingen te laten zien aan jullie. Tel daar een goodiebag, geweldige lunch, en prima bereikbaarheid bij op, en dan heb je een supergeweldige dag!

En als klap op de vuurpijl hebben we een gigantische loterij met prijzen om van te smullen, de lootjes voor deze loterij kun je die middag kopen, die zitten dus NIET inbegrepen bij de prijs. Wil je meer informatie, ga dan snel naar SCRAPPASSION EVENT BLOG waar je echt nog heel heel veel meer informatie ziet staan en sneaks van de 2 verschillende workshops!

Niet vergeten, alle inkomsten van deze dag zullen, na aftrek natuurlijk van gemaakte kosten, geheel naar PINK RIBBON gaan...dit is totaal geen commercieel gebeuren. Het geheel gaat uit van Scrappassion. Ik hoop jullie daar allemaal te zien, maar niet vergeten, vol is vol!!!

Geen opmerkingen: