vrijdag 25 maart 2011

Dit mag je niet missen!!!

2 oktober a.s.: Het Grote Scrappassion Event!!!Voor scrappers, door scrappers, met workshops van Ingeborg Dijkstra-Verbeek [contemporary] en een vintage workshop van Ilonka vd Boer en mijzelf [dat wil je toch niet missen?!?].

De opbrengsten gaan geheel naar een goed doel en wel naar Pink Ribbon. Een doel dat al meerdere malen bij scrappers is gebruikt, maar wij vinden dat er nooit genoeg geld kan worden ingezameld om onderzoek te verrichten naar een genezing van borstkanker....

Er zijn ook sponsors die met een kraam aanwezig zijn die dag [The Scrapbookcompany en Love Scrappin], dus de shoppers onder ons [ik denk bijna net zoveel als scrappers] kunnen naar hartelust los gaan.

Maar er is meer, ook een geweldige loterij met heel veel mooie prijzen: de hoofdprijs is een weekend of midweek in een luxe chalet in het binnenste buitenland: Groesbeek! Kijk op oudemolen.nl voor meer informatie over de chalets.

Dat alles inclusief de lunch, goodybag, de geweldige ambience [met genoeg parkeerplaats] in het midden van het land voor de prijs van € 69.00. Zeg nou zelf, das toch niks? En je steunt nog Pink Ribbon ook!

Wil je je inschrijven? Ga dan naar de site van het event, daar staat alle informatie! Ik zie je heel graag dan!!!

Geen opmerkingen: