dinsdag 24 mei 2011

Challenges for you #12
En dit zijn dan de twee kaartjes die ik van het weekend heb gemaakt met de schets van Challenges For You. Ik vind ze zelf een beetje aan de lege kant, maar aan de andere kant wilde ik ook niet teveel poespas omdat de Digi's zo leuk zijn! De Digi's zijn trouwens van Mo's Digital Pencil en zo schattig! Ow ja en ik kan hem ook mee laten doen met de Challenge van Mo's Digital Pencil, want daar is het thema Distressing en door de crackled glass techniek past het helemaal in dit thema!And these are the two cards I made this weekend with a sketch from Challenges For You. I think they might ben too dull, but on the other hand I did not wanted to put too much on the card because the Digi's are so cure! They are for Mo's Digital Pencil and sooooooo cute! Oh and I will enter this card in the Challenge from Mo's Digital Pencil because this weeks theme is Distressing, and I used crackled glass technique so that fits!

8 opmerkingen:

Monique/bloem zei

Wat een schatjes allebei zeg!! Leuk effect met dat crackled! De onderste is mijn favoriet! :) Bedankt voor je deelname aan CFY!

Jann-Will zei

Allebei leuk, ik vind het leuk dat je der cracke spul (¿) gebruikt hebt. Dank hè voor het mee doen aan CFY,

groetjes Wilma

Cards by Jol zei

wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt, de afdrukjes zijn heel leuk en zien er super uit.

groetjes jolande

Elly-My Everyday Things zei

Wat een schatjes allebei! Die onderste heeft zo'n lief buikje! Leuk om deze techniek te zien. Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar ben het nu wel al een paar keer tegen gekomen en het ziet er wel heel bijzonder uit.
Leuk dat je weer mee gedaan hebt hebt met cfy!
Groetjes Elly

Elaine L. zei

These are both so precious! I love the sun burn on his belly and her
paper-pieced shirt! Glad you shared them with us in Mo's Challenge.

Dawn B. zei

This is so sweet. I love the way you colored them. Great job..Thanks for joining us at Mo's this week.

Dora zei

Wat een enorm lieve kaartjes, knap ook met deze afbeeldingen ik kan er niet mee werken des te leuker ik het vind wat een ander ermee kan en doet!

Dorcas zei

Hi Gwen! Both cards are really awesome! Thanks so much for playing with us at Mo’s Digital Pencil Challenge!