woensdag 11 mei 2011

Nog een paar dingetjes....

Ik heb best wel wat gescrapt de laatste tijd maar ben niet zo trouw geweest met het laten zien. Dus in dit berichtje even een paar dingetjes samen. Allereerst een LO die ik gemaakt het voor de Scrapheap challenge. Je moest een favoriete songtekst gebruiken. Voor mij is dat een nummer van BLOF, die vond ik zo leuk om bij deze foto te gebruiken. De foto is gemaakt op vrijdagochtend nadat 's nachts de vissersboten waren binnengekomen.
Dan heb ik nog een cadeauenvelop gemaakt en hier heb ik gebruik gemaakt van de CardPatterns Sketch #113. Ik was alleen te laat met het plaatsen en kon hij dus niet meer meedoen....En dan als laatste nog twee series ATC's. Gemaakt voor een Swap op Flickr met als thema Vrolijk/Blij. En eentje voor het SA-forum met als thema kant. En natuurlijk ook de ontvangen kaartjes erbij!
6 opmerkingen:

Ilonka zei

hé meissie, ik vind alles mooi wat je gemaakt hebt en wat veel joh! maar je lootje vind ik echt het mooist! wat een gave foto!!! xxx

Margot zei

prachtige lo met een prachtige foto en een heel mooi liedje als inspiratiebron!

Keshet zei

Love the way you used the colors! So beautiful!

M@rjan zei

Mooi zeg, je layout! Leuk die gescheurde stroken en de afwerking naast de foto. Ook je ATC's zijn super!

Groetjes, Marjan

Dora zei

Ja dat liedje hoort er echt bij!
Al je creaties zijn weer super! je hebt toch nog veel gescrapt!

Anja zei

Prachtige LO met de songtekst Gwen. Was mijn favoriet bij de challenge. Prachtige kleuren en heel mooie foto, zo mooi bij het ook prachtige lied!!