zondag 10 juni 2012

Project Life week 23


Wat een voetbalavond gisteren zeg. Wat viel dat vies tegen! Niet alleen onze wedstrijd maar ook Duitsland - Portugal was niet veel aan. Gelukkig wel een gezellige avond gehad met vrienden! Verder vandaag een heerlijk rustig dagje, even bij Peter wezen kijken op het voetbalveld en natuurlijk mijn Project Life weer bijgewerkt. Iedereen blijft zeggen dat het zo knap is dat ik het bijhoudt. Maar zo moeilijk vindt ik het niet, echt mijn zondagse ritueeltje. En ik heb het mezelf makkelijk gemaakt door in principe altijd dezelfde papierlijn te gebruiken en alle Project Life materialen liggen bij elkaar...... Kortom best wel makkelijk bij te houden!


Ow en ik heb mijn blog lay-out weer aangepast. Ik was de vorige weer hartstikke beu. Bovendien linkjes geplaatst naar mijn Pinterest pagina en mijn Instragram foto's! Dus nieuwsgierig, klikt dan in de rechter-zij-balk. En nog twee foto's van gisteren, Ferron vond het op den duur zo saai dat ie maar is gaan slapen bij me....

Bedankt weer voor het kijken en als het goed is tot volgende week!4 opmerkingen:

Tamara zei

erg mooi gedaan zeg!! Leuke foto's :)
xx Tamara

Nadine zei

Ziet er weer goed uit hoor! Leuk om te lezen hoe je het bijhouden van je project life aanpakt! De wedstrijd was balen inderdaad!

Tamara zei

leuke week, lieve foto's.. inderdaad was de wedstrijd niet veel soeps.. wel slecht voor me hart ;) xx Tamara

NicoleJ zei

Jij gaat ook maar altijd weer trouw verder he. Geweldig hoe je dit bijhoudt! Je week ziet er weer leuk uit. Ik ben niet zo'n geweldige voetbalfan, dus zit me nog af te vragen of ik er iets over in mijn PL ga vermelden.