zondag 25 april 2010

Design Team Call at Crissy's Challenge Blog


Ik heb de challenge blog van Crissy net gevonden maar ik vindt het geweldig! Wat een leuke Digi's maakt ze! Deze Digi heet "Oswalda Goes Shopping" en ik het hem gekocht bij Squigglefly. Aangezien het mijn grote wens is om in een Desgin Team te komen heb ik besloten om een gokje te wagen.

I just found the challenge blog from Crissy, I love it! I love the Digi's that she makes. This Digi is called "Oswalda Goes Shopping" and I bought it at Squigglefly. I is my biggest wish to join a Desgin Team someday so I decided to take my chance.

Ik heb voor deze kaart ook de challenge van Create4Fun te gebruiken. Dit is deze keer een schets. Ik vond het best lastig omdat er best wel vlakjes waren. Maar ik vindt het resultaat best leuk geworden. Het papier komt uit de April kit van ScrapClub.

I also used the challenge from Create4Fun, a sketch this time. I found it a kinda hard sketch because of the lot of papers but I kinda like the result! The paper is from the April Kit van ScrapClub.


De copics die ik heb gebruikt:

3 opmerkingen:

Bernadet zei

wat een gave stempel is dat zeg. Ik hoop dat het lukt om een plaatsje te bemachtigen bij het DT team. Aan je kaartje zal het beslist niet liggen, want die is super geworden.

Veel succes bij de challenge van Create4fun!

Hobbytijd zei

Hoi Gwendolyn,
Wat heb je waanzinnig leuke kaarten gemaakt joh! Superrrr!!!

Groetjes,
Francis

mariska zei

Heeej Gwendolyn

Wat een super leuke kaart is dit zeg!
Echt geweldig!!

Groetjes mariska