zondag 15 januari 2012

CFY#41 Smile Laugh GiggleAangezien ik zo lekker op dreef ben met de schetsen van Challenges For You, doe ik ook deze week weer mee. Moet alleen zeggen dat ik de kaarten deze keer minder geslaagd vindt. En ik denk dat dat met name door het papier komt, is gewoon niet helemaal mijn ding. Maar als ik er aan begin vindt ik van mezelf ook dat ik het af moet maken, vandaar dat ik ze ook maar gewoon instuur!

Hier gaat verder alles hartstikke goed. Geniet nog volop van mijn vrije tijd. Moet wel zeggen dat de nachten nu echt zwaarder worden, slaap heel erg licht en daardoor ook slecht. Maar goed, overdag doe ik dan gewoon rustig aan. Ik wil nog wel even afsluiten met de foto's van mijn zwangerschaps-shoot, of tenminste een selectie ervan. Met dank aan Marry Fermont

 
 
I'm on a roll with the sketches from Challenges For You! So I will join this week as well. Even though I'm not satisffied with the cards this time. I don't like the paper that much, so that is the problem. But when I start something I want to finish so that's why I'm still entering!

With me and the baby everything is going very well. Still enjoying all the free time that I have on my hands! I do not sleep very well anymore, so that's difficult sometimes. But I will rest during the day. I want to finish this post with the photo's of a photoshoot I had of my belly. Well, it is a selection. Enjoy! Thanks Marry Fermont for the beautiful pictures!

 


8 opmerkingen:

Juisie zei

Ik vind de kaartjes juist erg mooi gelukt! Je hebt de schets erg letterlijk gevolgd, maar daardoor is ie juist heel stijlvol geworden. Helemaal geslaagd, zou ik zeggen. De foto's van je zwangerschapsshoot zijn heel erg mooi, succes met de laatste loodjes! Groetjes Joyce

Nadine zei

Ik vind het kaartje ook wel mooi, maar op een of andere manier lijken de bloemen niet helemaal goed erbij te kleuren (kan ook door de foto komen). Maar je hebt gelijk om het af te maken, want ik heb ook nog wel van die halve kaarten liggen, wat moet je ermee!? En er is altijd wel weer iemand die je er blij mee kunt maken toch?

Gave foto's ook van je zwangerschap!

Ilonka zei

Mooie shoot hoor! vooral je buikfoto vind ik eg mooi!
En je kaarten zijn ook leuk! Het geel van de bloemetjes zou misschien wat anders van kleur mogen, misschien wat inkten met sepia kleur? dan past het wat beter bij de kleuren van het papier! kuzzzzzzzz xxx

mariska zei

Zeker niets mis met je kaartje. Hij ziet er super uit.
En die fotos van de shoot zijn erg gaaf zeg. Vooral die buikfoto!

Liefs mariska

Nicky zei

keileuke kaartjes, ik zou ze zo laten, het is helemaal jouw signature zo!
je bellypic is echt awesome! en ik ben nu pas weer aan t neuzen in blogland en zie dus nu ook pas je nieuwe layout, heeel erg gaaf!

decreatievetafel zei

Leuk kaartje! En wat een geweldige foto´s!
groetjes Liesbeth

Dora zei

Ik vind de kaarten ook mooi, maar soms heb je dat en komt het door het papier.
En meid je ziet er prachtig uit!

Monique/bloem zei

ik vind je kaart leuk hoor! Leuk dat je weer meedoet met CFY!
Prachtige foto's zijn het zeg, geniet er nog maar even van!