donderdag 12 januari 2012

Project Life week 1

 
Ja hoor, ook ik ben aangestoken door het Project Life virus! Welk jaar kun je beter starten dan in het jaar dat je een kleine verwacht. Het lijkt mij de ideale manier om op een makkelijke manier alle gebeurtenissen van alledag bij te houden. Alhoewel ik daar een beetje van terug kom na het maken van de eerste week. Jeetje wat een tijd kostte dat zeg! Maar ja, het was ook nogal uitproberen. Wel of geen handgeschreven journalling, wel of geen witte rand om de foto's, wel of niet de foto's matten. En noem het maar op. Ik ga mezelf zoiezo niet teveel regeltjes op leggen. Ik wil wel graag dat het boek een beetje een geheel wordt, maar ik doe wel gewoon waar ik op dat moment zin in heb. Maar goed dit is dus de eerste week geworden. Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden!I'm also contaminated with the Project Life virus! Which year is better to start, then the year you expect a little one. It seems to me that Project Life will make it easy to keep up with the daily stuff. But after this first week I'm don't know if that is true! It took me so long! I think it because I had to make a lot of choices, like handwriting of digital journalling? Cut out picutres and put it on paper? And so on. I have decided not to make to many rules for myself, I really like to do what I feel like and still make it in one style. But well, this is the first week, what do you think about it?


13 opmerkingen:

Ilonka zei

wauw Gwen, ziet er super uit! xxx

Miranda zei

Ziet er helemaal super uit!!! Leuk zeg!

Anoniem zei

Een superbegin, suc6 met de volgende !

Nadine zei

Ik vind het er nu al geweldig mooi uitzien! Wat een leuke journaling kaartjes heb je ook gebruikt, helemaal top. Succes ermee!

decreatievetafel zei

Ziet er supergoed uit!
groetjes Liesbeth

Monique zei

Leuk!

Dilly zei

Mooi hoor Gwendolyn, ik vind het gebruiken van de pageprotectors ook veel werk. Maar het resultaat is gaaf. Voor mij is het ook makkelijk opmdat de kleinkinderen dan alles kunnen bekijken zonder dat je steeds hoeft te zeggen 'niet met je vingers op de foto's enz.
Ik ben wel benieuwd wat de foto rechtsonder van de bovenste pageprotector is.

Tineke zei

Wat een mooie uitwerking van je Project Life.

Tamara zei

super leuk geworden en inderdaad een mooi jaar om mee te beginnen!! xx Tamara

Peet zei

Leuk geworden! :-D Mooi hoe je die BH kaartjes ook toevoegd. Wil ik misschien ook nog wat meer mee doen.

femmoltje zei

ik vind m in iedergeval erg leuk...
echt prachtig

Anja zei

Een supergoed idee om daar nu mee te beginnen. Straks zo leuk om terug te kijken. Helaas scrapte ik nog niet toen ik zwanger was. Het kan natuurlijk met terugwerkende kracht, maar als je kindje eenmaal geboren is, zul je merken dat er zoveel gebeurt en de tijd vliegt. Hopelijk lukt het op deze manier om toch op een mooie manier alle gebeurtenissen bij te houden.

Fia zei

Dat heb je heel leuk gedaan....mooi ingedeeld wens je nog veel succes !!